New Year's Revolution

Όπως κάθε χρόνο είτε μέσω sms (βλ. στίχοι) είτε μέσω του timeline μου (άλλοτε wall) στο fb, είτε μέσω του twitter, εύχομαι καλή χρονιά με Φοίβο Δεληβοριά. Γιατί είμεθα κι εμείς που ποτέ δεν εναρμονιστήκαμε με το περίεργο γιορτινό πρωτόκολλο.



Περιμένω το 2014 να βρω δουλειά, να πάρω πτυχίο (έστω κι αν η ορκωμοσία γίνει το 15, το 16, ποτέ δεν ξέρεις), να μου μάθω να περνάω καλά μέσα στο σώμα μου και κυρίιιιιως να περνάω καλά με την ψυχή και το μυαλό που κουβαλάω. Ακόμα και τα party animals, ξέρετε τι εννοώ!


Καταρρίπτοντας 11+1 φράσεις αισιοδοξίας

Οι φίλοι με θεωρούν πεσιμίστρια. Θεωρώ τον εαυτό μου ρεαλιστή στο γενικό πλαίσιο κι ειλικρινά οτιδήποτε πέραν του ρεαλισμού (ακόμα και την απαισιοδοξία), τo θεωρώ σπατάλη. Όπως είπε κι ο Tristan Bernard "Οι αισιόδοξοι κι οι απαισιόδοξοι έχουν ένα κοινό ελάττωμα: Μισούν την αλήθεια". Ναι, έχω ανοίξει site με γνωμικά.


Flirting μούμπλε



Κάθε φορά που εμπνέομαι για μια νέα ανάρτηση, σκέφτομαι τον εαυτό μου στο μπαλκόνι με κουβέρτα, λευκό κρασί και laptop. Τελικά πάντα γράφω οκλαδόν, με το πάπλωμα γύρω μου, στα πόδια μου η γάτα, πίνοντας χυμό.

Γενικά, ποτέ δεν πετυχαίνω το σκηνικό της πετυχημένης συγγραφέως που με φαντάζομαι μέσα. Επίσης ούτε και το ρόλο της femme fatale για τον οποίο προορίζομαι γονιδιακά.


The to-do list v.2

Όπως είχα υποσχεθεί, είμαι πάλι πίσω στη λίστα! Χαίρομαι γιατί αυτή η στήλη σας άρεσε και σας ενέπνευσε να μου στείλετε ιδέες αλλά και δικές σας εμπειρίες. Περιμένω πάντα τα σχόλιά σας (στις αναρτήσεις) και τις προτάσεις σας.


Να σε λένε Άννα...


 Γεννήθηκε δεκαπεντάυγουστο, θα την έλεγαν Άννα από τη γιαγιά της.
Το όνομα της ήταν Άννα-Μαρία. Τη φώναζαν Άννα.

Ποτέ δε μου άρεσε, ποτέ δεν κατάπια πως άλλες γυναίκες έφεραν το ίδιο όνομα. Ποτέ δε μου άρεσε να γνωρίζω άλλη Άννα. Ήταν μόνο όνομα δικό της. Μη με ρωτάτε γιατί, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το συνηθίσω.